B BurakDK Yeni Üye Katılım 27 Nis 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Nis 2022 #1 Merhaba arkadaşlar nord 2 eu kullanıyorum bu çıkmış olduğu android 12 india güncellemesini cihazıma kursam sıkıntı olur mu?
Merhaba arkadaşlar nord 2 eu kullanıyorum bu çıkmış olduğu android 12 india güncellemesini cihazıma kursam sıkıntı olur mu?
SerseriStyLe Administrator Yönetici Admin Editör Katılım 9 Şub 2022 Mesajlar 374 Tepkime puanı 195 Puanları 43 28 Nis 2022 #2 BurakDK' Alıntı: Merhaba arkadaşlar nord 2 eu kullanıyorum bu çıkmış olduğu android 12 india güncellemesini cihazıma kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla ... IMEI düşebilir hocam araştırma yapmadan kurmayın derim yurt dışı cihaz ise ve aynı şekilde volte gidebilir
BurakDK' Alıntı: Merhaba arkadaşlar nord 2 eu kullanıyorum bu çıkmış olduğu android 12 india güncellemesini cihazıma kursam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla ... IMEI düşebilir hocam araştırma yapmadan kurmayın derim yurt dışı cihaz ise ve aynı şekilde volte gidebilir
B BurakDK Yeni Üye Katılım 27 Nis 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Nis 2022 #3 Ben Danimarkadayım hocam cihazı burdan aldım SerseriStyLe' Alıntı: IMEI düşebilir hocam araştırma yapmadan kurmayın derim yurt dışı cihaz ise ve aynı şekilde volte gidebilir Genişletmek için tıkla ... Ben yurtdışındayım hocam cihazı burdan aldım
Ben Danimarkadayım hocam cihazı burdan aldım SerseriStyLe' Alıntı: IMEI düşebilir hocam araştırma yapmadan kurmayın derim yurt dışı cihaz ise ve aynı şekilde volte gidebilir Genişletmek için tıkla ... Ben yurtdışındayım hocam cihazı burdan aldım
R Ribac23 Tanınmış Üye Katılım 21 Mar 2022 Mesajlar 88 Tepkime puanı 15 Puanları 8 29 Nis 2022 #4 SerseriStyLe' Alıntı: IMEI düşebilir hocam araştırma yapmadan kurmayın derim yurt dışı cihaz ise ve aynı şekilde volte gidebilir Genişletmek için tıkla ... Volte ler zaten gitmiş ki. Volte kullanan var mı
SerseriStyLe' Alıntı: IMEI düşebilir hocam araştırma yapmadan kurmayın derim yurt dışı cihaz ise ve aynı şekilde volte gidebilir Genişletmek için tıkla ... Volte ler zaten gitmiş ki. Volte kullanan var mı